lørdag den 4. oktober 2014

Bogbloggertræf 2014


Lørdag d. 27. september tog jeg turen til Aalborg og mit første bogbloggertræf. Det blev en fantastisk dag!

Rikke A, Simone, Irene og Karin havde arrangeret en dejlig dag med konkurrencer, god mad, lækker kage, bookiebag og forfatterbesøg. Jeg nød virkelig at møde så mange søde bogbloggere, det er rart både at blive introduceret til nye blogs, som man ikke kendte i forvejen, og få sat ansigt på nogle af de bloggere, som man længe har fulgt. Det var simpelthen så hyggeligt ved bordet, hvor vi fik god tid til at snakke sammen, mens vi spiste. Jeg havde desværre glemt mit kamera, så billederne er taget med mobilen i mangel af bedre, tænk at man kunne glemme sit kamera til sådan et arrangement!
Spisningen blev afbrudt af et overraskende besøg fra forfatter Nanna Foss, som havde medbragt "Leoniderne" hendes nye bog til os alle sammen, disse var faktisk "skjult" på bordet som smuk bordpynt. Jeg synes virkelig, det er en pæn bog, jeg er helt vild med det lilla look, og jeg glæder mig til at læse den. Nanna fortalte om sin skriveproces, og det var rigtig spændende at høre om, hvordan en debuterende forfatter arbejder, for at få sin bog gennemlæst og endelig udgivet. Christina Bonde kiggede også forbi, mens vi spiste af de lækre kager, som de fire værtinder havde bagt. De smagte alle helt vildt dejligt, og der blev taget mange billeder af "bogkagen".

Et dejlig spil Gæt&Grimasser fik smilet frem hos alle, da der både blev mimet "Moby Dick" og "50 Shades of Grey". Konkurrencen, hvor vi var delt op i fire hold, var også rigtig underholdende. Her fik vi bl.a. testet vores evner i at gå med bøger på hovedet, hvilket var ret underholdende! Man fik også lige testet sine bogserie-kundskaber, da vi skulle liste forskellige bogserier i rigtig rækkefølge (True Blood var vist et problem for alle undtagen én!).

Da vi skulle hjem, havde vi masser at slæbe på, vi havde nemlig fået en masse fine bøger. Lindhardt &Ringhof gav to bøger til hver, som Rikke M havde udvalgt til os alle sammen, jeg glæder mig simpelthen så meget til at læse de to bøger, jeg fik, det er nemlig bøger, som jeg har kigget meget på. Det var også rigtig sjovt at se, hvad der var udvalgt til alle de andre rundt om bordene. Vi modtog også alle sammen en bookiebag med masser af læsestof i, jeg er selv helt vild med den fine børnebog med en historie om Jens Hansens bondegård, som jeg bl.a. modtog.

Jeg er så glad for, at jeg endelig havde mulighed for at være med til et blogtræf, og jeg nød al den dejlige snak om bøger, der summede rundt omkring ved bordene. Jeg håber, at der kommer flere blogtræf, så vi kan mødes igen til hyggelig bogkomsammen.


Sponsorerne til bogbloggertræf var:

Rosinante & Co   Turbine    Tellerup   
Forlaget Alvilda   Jentas    Modtryk    
Kim Juul    Postkiosken & KageDreams    Gris og Ko

10 kommentarer :

 1. Hvor er det skønt at høre, at du havde en god dag! Jeg håber virkelig på, at se dig igen til næste efterårs bogbloggertræf :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig dag, og håber bestemt det bliver en dato, hvor jeg kan, for så er jeg frisk :D

   Slet
 2. Det var hyggeligt at møde dig! håber vi ses igen næste år:D

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde! :D og tak for liftet til banegården :D

   Slet
 3. Det var en virkelig dejlig dag. Hyggeligt at møde dig. Forhåbentlig kan vi få snakket sammen næste gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne være rigtig hyggeligt, vi nåede jo kun at hilse :)

   Slet
 4. Det var sådan en dejlig dag, <3

  SvarSlet