onsdag den 24. juni 2015

2 år i Bøgernes Univers

 
I dag er det to år siden, at jeg udgav mit første blogindlæg, og Bøgernes Univers blev en realitet. Dengang vidste jeg ikke, hvor dejligt det ville være, at få et sted hvor jeg kunne fortælle om min læsning, eller hvor mange oplevelser og nye bekendtskaber der ville følge med. Det har været skønt at kunne skrive om læseoplevelser, anmelde bøger og tale med andre bogelskere om litterære universer og forfatterkærlighed i de to år, og jeg glæder mig til de kommende år, som jeg håber på bliver fyldt med ligeså mange skønne bogoplevelser.
 
I dag har været en dag i bøgernes tegn, det blev til en skøn pause midt i min specialeskrivning, hvor jeg har slappet af på sofaen med et par skønne bøger. Jeg har bl.a. fået læst Dræb ikke en Sangfugl af Harper Lee færdig. En klassiker jeg til min skræk opdagede, at jeg ikke havde stående i reolen, den dag jeg skulle afsted på sommerferie. Jeg kom derfor meget sent ind i fælleslæsningen, som Lindhardt & Ringhof stod bag, men jeg har fulgt ivrigt med. Det er nemlig netop fællesskabet om læsningen, som jeg nyder ved at være indehaveren af en bogblog, ikke kun på de forskellige blogs men også på twitter, goodreads, facebook og instagram. Man kan dele sine gode (og dårlige) læseerfaringer og finde ny inspiration til nye læseoplevelser - Nye bøger der skal læses og forfatterskaber der skal udforskes.
 
Jeg fejrer bloggens fødselsdag med et tilbageblik i billeder på nogle af de fantastiske bøger, jeg læst (og genlæst) igennem de sidste to år. Bøger jeg har lært noget af, bøger jeg ikke kunne slippe, bøger der hvirvlede forbi, bøger der rørte mig, bøger der fik mig til at le, finurlige bøger og skønne bøger. Der er bl.a. Jane Austen, Jane Eyre, Harry Potter, Atonement, Stephen Fry og endelig Frankenstein af Mary Shelley, der var den første bog, jeg anmeldte her på bloggen.
 
Jeg kan slet ikke forstå, at det virkelig er to år siden, at jeg efter mange overvejelser endelig fik min egen blog. Det har været skønt, og jeg glæder mig til at blive ved med at dele Bøgernes Univers med jer. Tak fordi I læser med!
 


 

20 kommentarer :

 1. Tillykke! Og hvor er det egentlig sjovt at vi har blogfødselsdag samme dag. :0)

  SvarSlet
 2. Tillykke med blogfødselsdagen! Må du fortsat få mange gode læsestunder - og forhåbentlig også skrive lidt om dem på bloggen :D

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 3. Stort tillykke, kære Mette - og tak for mange gode anmeldelser :D <3

  SvarSlet
 4. Tillykke! Og sikke skønne billeder :-)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med bloggen! :D

  SvarSlet
 6. Kæmpe (lidt forsinket) tillykke med bloggens fødselsdag! Det er så hyggeligt at følge med herinde, og jeg håber på masser af år fremover :)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! :)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke! Det er helt vildt sejt, og super godt gået! :D

  SvarSlet
 9. Tillykke med jubilæet. :D Åh, jeg føler mig så gammel, når andre bloggere fejre de første par år. Jeg fatter stadig ikke at jeg har været med i mere end 12 ... :S

  SvarSlet
 10. Et sent tillykke herfra — og hvor er det fint med et tilbageblik i billeder! :)

  SvarSlet