tirsdag den 29. april 2014

Currently reading #17


 
En bog der i årevis har været at finde på min "to read" liste blev pludselig en del af et dejligt lille læseprojekt, da jeg sammen med Rikke og Stine aftalte at læse "Middlemarch" af George Eliot. Vi skulle begynde 1. april og læse den i eget tempo, jeg har indtil videre ikke fået læst så meget af den, som jeg ville, for en masse andre læseoplevelser er undervejs kommet i vejen for denne skønne roman. For skøn det er den! Indtil videre har jeg nydt hvert et øjeblik af den i alt 900 sider lange roman, som med et dejligt varieret persongalleri tager en med på en rejse rundt i landsbyen Middlemarch. Det er en hyggelig måde at læse på, når man sammen er blevet enig om en bog, og bagefter kan diskutere den lidt undervejs, og når vi alle er færdige, skal vi have os en god snak om den, og der har endda været snak om at se tv-serien. "Middlemarch" er en af de bøger, som jeg længe har haft et stort ønske om at læse, men jeg har bare ikke fået begyndt på den, så jeg er virkelig glad for dette fælles læseprojekt, så jeg endelig kan få romanen læst. Jeg glæder mig også allerede nu til at deltage i fælleslæsningen af "Moby Dick" af Herman Melville, som Rikke og Gitte står bag; endnu et virkelig spændende bogprojekt med en roman, som jeg længe har haft stående på den så ofte nævnte "to read" liste. Nu vil jeg dog placere mig i min læsekrog ved vinduet og nyde solen, der strømmer ind i stuen sammen med George Eliots dejlige "Middlemarch".

Hvad læser I i det skønne forår?8 kommentarer :

 1. Åh, det er simpelthen sådan en god bog. Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser den. <3 Og jeg glæder mig til en afsluttende diskussion + mini-serie (for selvfølgelig skal vi da se den :D!) <3

  Og fedt, hvis du også hopper med på Moby Dick! Det er virkelig sådan en bog, jeg burde have læst for længst (især når vi er blevet undervist af Søren Frank, haha) :p Og jeg glæder mig virkelig til læseprojektet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så hyggeligt :) Og Moby Dick er sådan en bog, som jeg ikke får læst, hvis der ikke er nogen grund til det så hopper glad med på idéen :D

   Slet
 2. Iiiiih det glæder mig at du tænker at deltage i Moby Dick fælleslæsningen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal nok blive sjovt :D synes det er sådan et godt projekt!

   Slet
 3. Er lige blevet færdig med "Så kom du" - Jennifer Weiner, og holder et par aftener fri, inden jeg hopper med på Moby Dick. Glæder mig til en historie med "lidt mere kød på" :-)

  Tror også middlemarch skal med på min "to read" liste!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er virkelig spændt på, hvor mange der skal i gang med Moby Dick! Det skal nok blive virkelig sjovt! :)

   Slet
 4. Nøj, en flot udgave du har af den bog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak det er en Penguin English Library paperback de er så flotte :)

   Slet