torsdag den 13. november 2014

Bogforum 2014 #1


Jeg havde glædet mig et helt år, da jeg fredag tog mod København og årets BogForum. Så jeg blev lettere stresset, da jeg fik bilproblemer lige efter Storebæltsbroen. Vi blev forsinkede, men det viste sig heldigvis, at vi godt kunne køre videre, jeg ankom dog derfor først hen på eftermiddagen, og jeg fik derfor ikke set særlig meget på BogForums første dag.

I den første halve time, efter jeg trådte ind i BellaCentret, var jeg helt overvældet af de mange stande, de mange mennesker og det væld af oplevelser, som ventede rundt om hvert hjørne. Sådan har jeg haft det, hver gang jeg er ankommet til BogForum! Det varede dog ikke længe, inden jeg løb ind i en masse kendte ansigter. Snart fik jeg snakket med en masse søde bogbloggere, og jeg fik lidt mere ro på, så jeg ikke stressede rundt. Faktisk var det nok højdepunktet for fredagen at møde så mange af de andre bogbloggere, for det var så hyggeligt lige at snakke sammen, og få hilst på et par af de søde mennesker, som jeg ikke havde mødt før, men som jeg længe har fulgt på både blogs, twitter osv.

Det eneste forfatterinterview, jeg så fredag, var Jojo Moyes. Jeg er i gang med at læse hendes nyligt udgivne roman "En plus en", og det var et virkelig sjovt og spændende interview. Jeg havde medbragt to bøger, som jeg fik signeret efter interviewet. Moyes var rigtig sød, og hun insisterede på at lære at udtale alles navne, hvilket bare var rigtig sjovt.

Resten af dagen gik med at gå rundt og kigge på de forskellige stande og snakke med søde mennesker. Det er faktisk første gang, at jeg til BogForum oplevede så lidt på de forskellige scener, men det var egentlig bare rigtig sjovt at opleve stemningen, snakke og kigge på bøger, i stedet for at løbe rundt til de forskellige scener. Jeg tog dog revanche lørdag og søndag!

4 kommentarer :

  1. Jojo Moyes var super sød ja - skøn kvinde! :D

    SvarSlet
  2. Åh, fredag på bogmessen var netop så god og så hyggelig. Stille og roligt, afslappet og fyldt med fine indtryk og rig mulighed for at slentre rundt :)

    SvarSlet