onsdag den 25. februar 2015

Bogudsalg 2015 
Så gik det atter løs, og Bogudsalg 2015 er begyndt. Jeg købte allerede mine bøger i går, da både Bog & Idé og Arnold Busck havde åbent efter lukketid for medlemmer. Jeg drog i år afsted uden en liste, normalt har jeg udfærdiget en indkøbsseddel, men ikke denne gang, der var umiddelbart så lidt, at jeg ikke behøvede at skrive det ned. Det endte dog alligevel med, at jeg fik en pæn stak bøger med hjem. Jeg havde inden tiden kigget i katalogerne flere gange, og jeg var egentlig ret skuffet over udvalget (sådan er det næsten hvert år - forventningens glæde!), men jeg havde da set, at Arnold Busck havde en række engelske bøger, som jeg gerne ville eje, bl.a. fire forskellige bøger af Ernest Hemingway.
 
Det endte med, at jeg købte tre bøger hos Bog & Idé, "Delikatesse" af David Foenkinos, denne havde jeg kigget på i kataloget, fordi den var så utrolig fin, "Lakesefiskeri i Yemen" af Paul Torday har jeg lige fået på DVD, så den havde jeg også planlagt at købe, men "En lille ø", af Andrea Levy var et impulskøb, den lyder rigtig sød og så er det sådan en fin lyserød bog.
 
Efter Bog & Idé gik turen til Arnold Busck, her havde jeg planlagt at købe en del bøger, og det eneste impulskøb blev "The Prisoner of Heaven" af Carlos Ruiz Zafon, jeg har hørt så utrolig meget godt om Zafon, at jeg blev nødt til at købe denne bog. "Mit liv som papagøje" af Bent Mejding har jeg ønsket mig i et stykke tid, jeg kan rigtig godt lide Mejding, og jeg glæder mig til at læse hans biografi. Phillip K Dicks klassiker "Do androids dream of electric sheep" har længe stået på min læseliste, så det var dejligt, at den var at finde på bogudsalget i år. "Tender is the night" af F. Scott Fitzgerald og "The Green Mile" af Stephen King har også længe stået på min læseliste, så nu er de også en del af bogsamlingen.
 
Selvom Bogudsalg 2015 umiddelbart ikke var fyldt med bøger, jeg gerne ville læse og eje, blev det alligevel til en ret god høst, og jeg var faktisk overrasket over, at jeg skulle have så mange bøger med hjem, men sådan er det næsten altid. Og så må jeg sige, at jeg virkelig nød, at butikkerne havde åbent om aftenen, for så kunne man undgå den lange kø om morgenen og i stedet gå rundt i ro og mag og udvælge de bøger, som man gerne ville have med hjem.
 
Har I købt bøger på Bogudsalg i år?

12 kommentarer :

 1. Ja jeg var også skuffet over udvalget i år, men overraskede også mig selv ved at komme hjem med 6 bøger. Jeg var dog kun i Arnold Busck, da Bog & Idé slet ikke havde noget der var af interesse for mig :)

  Jeg endte med at købe: The Green Mile, Full Dark No Stars, Memoirs of a Geisha, American Psycho, Fight Club og Middlesex.

  SvarSlet
 2. Sikke en fin stak!
  Jeg købte dog kun to bøger i år! "Marilyn Monroe Fragmenter" og "The Picture of Dorian Gray" :)

  SvarSlet
 3. Nope, ikke en eneste. Er virkelig ikke hooked på det udvalg der er i år. Jeg har stået med to eller tre bøger i hånden, som jeg så alligevel endte med at ligge tilbage fordi de bare ikke lød spændende nok i sig selv alligevel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så dårlig til at lægge bøger tilbage igen :D

   Slet
 4. Jeg kiggede på Arnold Busck og Bog&Idés udvalg online, og jeg blev lidt skuffet. Vil dog gerne have fat i Hemingway-bøgerne :)
  Tilgengæld kan jeg anbefale at kigge forbi Boghallen i KBH, det er et godt og spændende udvalg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har de bestemt, men når man bor i Kolding, er det ikke lige så tit, at jeg er derinde :)

   Slet
 5. Jeg er virkelig ikke blevet synderligt fristet af bogudsalget i år. Ikke engang i Boghallen (hvilket må varsle et nyt krisepunkt). De bøger der er på tilbud er såmænd fine nok, men jeg ved også bare, at jeg bare vil købe dem, fordi de er på tilbud og ikke fordi, jeg brændende ønsker mig dem. Hvis det giver mening?

  Men ok – that aside: DU HAR KØBT ZAFÒN!!! FANTASTISK! Og hvor der 'Delikatesse' bare smuk.

  SvarSlet
 6. Jeg er heller ikke den store indkøber til årets bogudsalg, faktisk havde jeg ikke planer om én eneste nogle steder. Ulempen som boghandler er lidt at man næsten har det hele i forvejen. Sådan føles det i hvert fald. Haha.

  Jeg fandt dog én på arbejdet, helt tilfældigt, og således købte jeg Gyldendals bog om Engle. Det er muligvis den grimmeste bog jeg ejer nu, men jeg har allerede læst den igennem og fået god research ud af den, og jeg glæder mig til at bruge det. <3

  SvarSlet