torsdag den 12. november 2015

Lørdag på BogForum 2015


Dette er det andet af fem indlæg om mine oplevelser på BogForum 2015, det var en skøn weekend med masser af forfatterinterviews, bogsigneringer og bogshopping.
 
Jeg startede lørdagen med at blive i rigtig godt humør i selskab med Ole Henriksen. Han er altså bare et fantastisk menneske, der spreder glæde på sin vej, han dansede endda op på scenen til tonerne af "Happy" med Pharrell. Ole Henriksen talte sammen med Ole Juncker, og deres projekt om at kortlægge, hvordan livsglæde har indflydelse på hjernen. Det var både underholdende og rigtig interessant, og så var det en skøn måde at starte dagen på!

 
Det næste jeg så var Wullf & Morgenthaler, hvor jeg virkelig fik grint igennem! Derefter slog jeg vejen forbi People's Press, hvor skønne Thomas Skov blev interviewet af Geo om sin bog "Forskellen på mænd og kvinder er... 100 gymnastikposer". Det var et hyggeligt og sjovt interview, jeg læste bogen i sommers, da People's Press var så søde at sende den til mig, så jeg fik den også signeret bagefter.

Der blev også tid til en tur i lyttesalonen, hvor bl.a. Lars Mikkelsen og Lars Thiesgaard var at finde, jeg er fan af begge, og det er hvert år fantastisk at få lov til at se dem så tæt på, når de læser højt af de små historier. Lars Thiesgaards stemme har jo været en kæmpe del af enhver Disney-fans barndom. Faktisk er Momo Lydbog virkelig en af de stande, som jeg skal forbi hvert år, fordi det er så hyggeligt at slappe af med at lytte til en god historie fortalt af skønne skuespillere.


Herefter så jeg den amerikanske ambassadør Rufus Gifford tale med Leif Davidsen om mad og madkultur, hvilket faktisk var rigtig interessant. Rufus Gifford er bare cool altså! Derefter nåede jeg lige forbi People's Press igen, hvor jeg hørt det meste af interviewet med Silas Holst.

Derefter måtte jeg skynde mig hen til Scenen, hvor Caitlin Moran skulle interviewes. Det var et fantastisk interview, og Moran er bare så skøn. Jeg fik signeret min bog efter interviewet, og fik både kram og kys på kinden, hvilket bare var vildt sejt. Man bliver simpelthen så glad, når man står og snakker med Caitlin Moran, jeg er virkelig vild med den måde, hvorpå hun møder mennesker, man føler sig bare virkelig godt tilpas i hendes selskab. Hendes signatur vil jeg vise frem senere, men den er virkelig cool! Faktisk så jeg Caitlin Moran to gange, da jeg også så hende på Gyldendals Tranescene 1 lidt senere, endnu et skønt interview med masser af humor!


Jeg afsluttede min dag med at kigge lidt på de forskellige stande. Jeg fik også snakket med en masse søde bogbloggere i løbet af dagen, så det var skønt! Lørdag var endnu en dejlig men travl dag på årets BogForum.

Var I til BogForum, og hvad oplevede I?

2 kommentarer :