søndag den 8. juni 2014

Så er jeg tilbage

 
 
Ja i går var mit første blogindlæg siden eksamenerne startede, og nu er jeg altså tilbage i blogland. Jeg har en enkelt eksamen tilbage, som jeg skal have skrevet, men jeg er ikke så stresset over denne, som jeg var med de to, der skulle skrive samtidig, der er jo forskel på at skrive 30-40 sider på 2 uger og 20-25 på 3 uger!
Jeg har virkelig savnet at læse og fordybe mig i noget andet end lige eksamensteksterne, for når jeg skriver opgaver, får jeg dårlig samvittighed over at læse andet end lige det, jeg skriver om, det er egentlig en dårlig vane, men sådan er det nu bare. Så nu er jeg i gang med at finde ud af, hvilke bøger jeg vil begynde at læse. Der ligger mange, som venter på mig. Jeg har jo mit noget misvedligeholdte biografi-projekt, som jeg skrev om, for et stykke tid siden, og det vil jeg gå i gang med igen: Målet er, at der skal være et indlæg om en biografi i ugen, og det skal helst være en anmeldelse, så jeg kan få læst nogle af de mange biografier, der står i min reol. Så nogle biografier, skal jeg da have læst. Så har jeg også fået købt ret mange bøger her den sidste tid både på loppemarkeder, i boghandlere og på nettet, så de skal jo også vises frem herinde. Lige nu nyder jeg bare at planlægge indlæg for den næste tid, for jeg har nu savnet at skrive herinde på bloggen. Nu varer det faktisk heller ikke så længe inden bloggen har 1 års fødselsdag, så det skal jo måske også fejres. Det var en lille update, og jeg vender nu stærkt tilbage med bøger i stakkevis herinde på bloggen!
 
 
Hvad læser I, og er der nogle, som stadig er i gang med eksamen?

10 kommentarer :

 1. Lige for tiden er jeg inde i den der det-er-sommer-jeg-skal-læse-contemporary-periode. :D
  Jeg har ingen eksamener i år, da jeg først skal starte på uni her til september (forhåbentlig!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh den periode kender jeg faktisk godt! :D
   Det lyder da spændende! Og dejligt ikke at have nogle eksamener at tænke på, når det er så godt vejr!

   Slet
 2. Skønt at du er tilbage på bloggen, og kun har én eksamen tilbage! Jeg har her til aften afleveret min anden skriftlige eksamen, og mangler nu kun én eksamen, som er forsvaring af mit projekt, hvilket ikke kræver den store forberedelse. Jeg vil derfor benytte den næste halvanden uges tid på masser af læsning og blogging, hvilket jeg glæder mig helt vildt til! Igår begyndte jeg på "Sandheden om Harry Quebert-sagen" af Joël Dicker, som jeg glæder mig til at få læst mere af. Men hvis jeg kender mig selv ret, så får jeg nok også startet på lidt andre bøger imens ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Dejligt at du også snart er færdig, og det lyder ellers som en dejlig plan, du har :) har hørt meget godt om den roman, så spændt på, hvad du synes.

   Slet
 3. Det er så dejligt, at eksamenspresset er overstået. I hvert fald det værste af det! :D Jeg fejrer det med "Americanah" af Chimanda Ngozi Adichie, og det er skønt med en selvvalgt hyggebog! Jeg glæder mig til at se din blog i min Bloglovin' feed lidt oftere :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er det nemlig. Den har jeg aldrig hørt om før :D

   Slet
 4. Super dejligt, at du er tilbage på bloggen igen :)
  Jeg mangler stadig to mundtlige eksaminer, så der går lige lidt, før jeg kan nyde en selvvalgt bog igen. Og jeg glæder mig rigtig meget! Det er sjældent jeg når at læse ret meget hyggelæsning, når jeg også har arbejde ved siden af studiet.
  I øjeblikket er jeg dog i gang med 'Miss Peregrines home for pecuilar children', som jeg synes er rigtig god. Der går nok bare lige et par dage, før jeg får tid til at færdiglæse den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver da dejligt at få dem overstået! Den bog har jeg faktisk hørt ret meget godt om! :)

   Slet
 5. Jeg har læst Shopaholic serien for 10.000 gang herunder min BA, har ikke orket at give mig i kast med noget nyt, mens jeg har skrevet opgave - så jo, kender det godt :D Bliver dejligt med ferie og frilæsning.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt med noget velkendt så :D ja det bliver lækkert, når ferien starter!

   Slet