lørdag den 7. september 2013

Currently reading #9


 
I dag har jeg hygget mig med nummer to i Hunger Games trilogien; "Catching Fire" af Suzanne Collins, jeg blev færdig med den første bog i Hunger Games trilogien i torsdags, og begyndte på toeren i går. Jeg må sige, at jeg er "hooked". Jeg havde ikke regnet med, at jeg ville blive så glad for den første bog, men den imponerede mig virkelig, den var så utrolig spændende, og nu er jeg godt i gang med nummer to, som også virker rigtig god. Det er lang tid siden, at jeg har læst en bog, hvor jeg ikke kunne lægge den fra mig, men det er det, jeg oplever med Suzanne Collins' bøger. Og jeg er så glad for, at mange har anbefalet mig at læse dem, selvom jeg var lidt skeptisk, for de er altså gode! Jeg kan slet ikke vente med at færdiggøre den her og læse den sidste!
 
Hvad er I i gang med at læse?

16 kommentarer :

 1. Jeg læste serien i foråret og havde det på præcis samme måde. Slugte bøgerne og kunne sagtens have læst den ud i en køre, hvis det ikke var fordi jeg lånte dem på biblioteket, og derfor pænt måtte vente til det blev min tur...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det på præcis den samme måde, og har været lidt irriteret over at skulle ud af døren, når jeg nu lige var et virkelig spændende sted :D

   Slet
 2. Jeg var også lidt skeptisk omkring serien i starten fordi den var så populær. Men jeg blev godt nok også hooked med det samme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jeg også! Men må jo overgive mig og sige, at der er en grund til den popularitet :D

   Slet
 3. Hehe, ja det er en ret fængende serie :-)

  Jeg er pt. i gang med 'Assassin's Apprentice' af Robin Hobb. Det er første del af en fantasy-trilogi. Umiddelbart virker den lovende.


  Mvh. Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man sige! :)
   "Assassin's Apprentice" har jeg faktisk ikke hørt om før, den lyder da spændende! :)

   Slet
 4. Jeg blev også hooked med det samme, da jeg læste serien i foråret og jeg elsker virkelig to'eren! Så glæd dig til at læse den færdig, den er fantastisk!

  Jeg er pt. i gang med 'Percy Jackson and the Lightning Thief' :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også jeg får tid til at læse den færdig i dag, for den er så spændende! :)

   Har hørt rigtig meget godt om Percy Jackson, glæder mig til at høre, hvad du synes om den :)

   Slet
 5. Hvor er det dejligt, at du er begyndt at læse serien, OG at du synes godt om den.

  SvarSlet
 6. Åhh, hvor skal jeg virkelig snart i gang med den serie. Jeg vil bare gerne gøre det på et tidspunkt, hvor jeg har ordentlig tid til læsningen, for jeg tror heller ikke, jeg kan lægge bøgerne fra mig igen :)

  Jeg er lige begyndt på "Fryser jeg" af Martin Kongstad, som jeg glæder mig meget til at se, hvad jeg synes om :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal helst have rimelig med tid, jeg har selv haft lidt travlt, og har været rigtig irriteret over, at jeg måtte lægge den fra mig :D
   Jeg har heller ikke læst Martin Kongstad, glæder mig til at se, hvad du synes om den :)

   Slet
 7. Ja, ja, ja!

  Jeg er i gang med en af Bjarne Reuters voksenbøger ("Vi der valgte mælkevejen"); den er fyldt med 60'er livets glæde og forundring, vældig fin!

  SvarSlet
 8. De bøger er bare SÅ spændende! Jeg er i gang med Divergent - er hooked!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har godt hørt mange der er hooked på Divergent! :D

   Slet