søndag den 29. september 2013

Efterårshygge

 
 
Mens efteråret farver bladene mere og mere gule, sidder jeg inde i varmen og læser "Kun En Spillemand" af H.C. Andersen, jeg skriver ønskelister og forsøger mig med et nyt bageprojekt. Meget af min tid er i dag gået med at bage, og lige nu står min kakaolagkagebunde og køler godt ned, indtil de skal lægges sammen, det skal blive til en lagkage med hindbær-makron-flødeskum, kakaobunde og marcipan, jeg er meget spændt på resultatet. Egentlig er det et forsøg til en lagkage til min fødselsdag, som nærmer sig, det er også derfor, at der er gang i ønskesedlerne. Jeg har aldrig prøvet at bage lagkagebunde før, så jeg er altså meget spændt på, hvordan de er blevet, det er jo problemet med sådan nogle; man kan ikke prøvesmage dem...
Når det bliver koldere udenfor, elsker jeg at bage en god kage og hygge mig med en bog imens den bliver færdig, eller nyde et stykke sammen med bogen, det er bare en tid til masser af efterårshygge.
"Kun en Spillemand" er indtil videre rimelig god, jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, hvad jeg synes om den. Den skal læses færdig til på torsdag, hvor jeg skal have Guldalderstudier, og jeg er faktisk glad for, at min underviser har fundet H.C. Andersens forfatterskab frem, for jeg har indtil nu kun læst hans eventyr uden at prøve kræfter med hans romaner.
Nu vil jeg vende tilbage til mit lagkageprojekt, jeg skal nemlig også lige have kogt nogle hindbær til flødeskummen. Og så skal jeg jo også lige have læst lidt mere i min bog!
 
Hvad har i hygget jer med i weekenden?

2 kommentarer :

  1. I går havde jeg besøg af min kærestes mor og bror + en af hans venner, hvilket var rigtig hyggeligt. I dag er blevet brugt på lidt læsning (bådet fornøjelse og studierelateret), lidt opgaveskrivning og en rigtig god lur - en dejlig afslappende søndag! :)

    SvarSlet