mandag den 16. september 2013

Den Gamle By i Aarhus og nye bogmærker
I går var jeg sammen med mine forældre i Den Gamle By i Aarhus, det er lang tid siden, jeg sidst havde været der, men jeg har altid holdt meget af Den Gamle By. Der er så mange smukke gamle huse og så mange spændende udstillinger og forretninger. Der er bl.a. en lille boghandel, hvor de primært sælger bøger om historie og nye udgaver af gamle børnebøger. I vinduerne er der dog en masse smukke gamle bøger, og jeg elsker deres fine ugleskilt, som hænger over døren. I butikken  faldt jeg over to rigtig fine bogmærker, det ene er med en ugle og det andet er en fin pige, der kan sidde i bogen. Jeg elsker bogmærker, og disse var ikke så dyre, så købte begge to, og glæder mig nu over, hvor fint de ser ud, i mine bøger.


8 kommentarer :

 1. Jeg elsker også Den Gamle By! Jeg havde årskort alle 6 år jeg boede i byen, og elskede at komme der i tide og utide :)

  Sikke nogle fine bogmærker - det er den største ulempe ved at læse flere og flere ebøger... Ingen fine bogmærker ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor dejligt, det er så sjældent, jeg er der, har altid synes det var så sjovt at kigge på alle de fine huse og nyde stemningen :)

   Slet
 2. Sikke nogle fine fund! Jeg er helt vild med metal-uglen, den er virkelig fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er så sød, og du ved jo jeg elsker ugler :D

   Slet
 3. Hvor er det bare fint, det skulle måske være en kommende Jyllands-destination :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ihvertfald sådan et hyggeligt og spændende sted! :)

   Slet
 4. Virkelig fine bogmærker! Jeg er også vil med at købe bogmærker når jeg kommer rundt i verden. Dem kan man aldrig få for mange af :)

  SvarSlet