lørdag den 9. november 2013

BogForum lørdag d. 9. november


  
Endu en dag på årets BogForum er gået, og jeg har nu en stor portion oplevelser i bagagen. Jeg startede dagen med at se Geo hos People's Press' stand, han fortalte om sit sygdomsforløb og sin nye bog, det var rigtig spændende, og en barsk historie. Derefter blev jeg ved People's Press for at se Morten Grunwald og Per Kuskner tale om "Min tid i gule sokker", en rigtig sjov og hyggelig samtale om tiden med Olsen Banden, Grunwald diskede op med nogle rigtig morsomme anekdoter, bagefter fik jeg signeret mit eksemplar af bogen. Efter dette så jeg Jim Lyngvild i samtale med Thomas Skov Gaardsvig, der sluttede samtalen af med at sige at "Jim Lyngvild voldtager ikke", ja det var fordi samtalen var om vikinger og de plyndrede og voldtog jo... Efter dette så jeg fantastiske Ghita Nørby læse H.C. Andersen op, og købte derefter hendes nye samling af Andersens eventyr og fik den signeret, hun var rigtig sød, og skrev "til Mette" i den, så den er rigtig fin! Derefter så jeg David Nicholls, der bare var rigtig sjov og spændende at høre, jeg havde taget mit eksemplar af "One Day" med og fik den signeret, han var rigtig flink, og jeg snakkede lige kort med ham. Derefter afsluttede jeg dagen med at se Karen Thisted sammen med Huxi Bach; det var virkelig sjovt!
I dag fik jeg igen købt lidt bøger rundt omkring, og jeg glæder mig til at vise dem frem her på bloggen, når BogForum er slut. Jeg har bl.a. købt lidt ved Faraos Cigarers stand, der har en masse fine ting, bl.a. alt muligt med Tintin, og man kan få sådan nogle fine poser med Tintin og Terry derinde, som jeg nu har to af; jeg elsker alle de flotte poser/indkøbsnet, man får rundt omkring ved standene, når man køber bøger, jeg er specielt glad for den med Tintin og posen fra Lindhart & Ringhof, som jeg også synes er super flot.
Jeg glæder mig til at se og høre endnu flere dygtige mennesker i morgen, og jeg ser bl.a. meget frem til at høre Jesper Langberg, og så håber jeg, at jeg når at opleve Yahya Hassan også. Og så skal jeg da også lige rundt og kigge lidt mere på bøger, og se om der er nogle gode tilbud, som jeg har overset. Jeg føler stadig ikke, at jeg har set det hele, selvom jeg nu har været her to dage, der er bare så utrolig meget at se og høre, at tiden går så hurtigt.4 kommentarer :

 1. Vi var der også lørdag - og sikke alle de spændende ting du har oplevet. Mig og min søster var der også hele lørdagen, men det eneste fælles forfatterforedrag vi så var Geo - hvilket jeg også synes var super godt (Fra dit billed kan jeg konkludere at vi må vi have stået næsten ved siden af dig). Det er ærgerligt at man ikke kan splitte sig selv i flere dele, så man kunne opleve alle de skønne interviews. Fedt at du var der alle dagene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt vi har stået så tæt på hinanden ved Geo :D
   Ja nogle gange ville man virkelig ønske, at man kunne være flere steder på en gang, når der er så mange spændende indslag! :)

   Slet