tirsdag den 5. november 2013

Bogforum nærmer sig...


På fredag starter Bogforum, og jeg kan næsten ikke vente. Jeg er nu begyndt at sammensætte mit program, og det er noget af et puslespil! Der er rigtig mange spændende forfattere og personer, som optræder på dette års messe. Det problematiske er, at der er nogle ting, som foregår samtidig, og hvad gør man så lige?! Indtil videre er det heldigvis ikke så mange ting, som jeg gerne vil se, der falder sammen, men jeg er heller ikke færdig med at kigge programmet igennem endnu; der er jo så utrolig mange ting i det program. 
Blandt de ting som jeg planlægger at se er bl.a. David Nicholls, som jeg rigtig gerne vil høre, jeg er stadig i gang med at læse hans roman "One Day", og jeg er kæmpe fan af filmen "Starter for 10", der er bygget på hans roman (og som han også har skrevet manuskriptet til), den er nemlig fantastisk morsom. Andre jeg rigtig gerne vil se er Jesper Langberg, Morten Grundwald og Ghita Nørby; tre skuespillere som jeg gennem min barndom ofte så på film og tv, og som jeg bare rigtig gerne vil høre og se i virkeligheden.
Jeg glæder mig også til at kigge ved de forskellige forlag, og se hvad de har at byde på af forskellige bøger. Bogforum er jo en mulighed for at gå på opdagelse rundt ved en masse forskellige forlag og kigge på en stor variation af bøger og genrer. Jeg håber at få ny inspiration til nye bogoplevelser. Derudover kunne jeg godt tænke mig at se en person som Chris Carter, han skriver godt nok inden for en genre, som jeg ikke læser særlig ofte, men hans bøger læses jo i stor stil, og derfor kunne det være rigtig spændende også at høre ham. Huxi Bach og hans samtale med Michael Linde Larsen om hvorfor det er sexet at læse, bliver jeg nødt til at høre, jeg synes Huxi er noget af det sjoveste, og jeg glæder mig til at se ham tale om dette emne, det skal nok blive spændende. Maria Helleberg kunne jeg også godt tænke mig at høre; samtalen med Jytte Abildstrøm om "Kvinder der forandrede Danmark" lyder f.eks. rigtig spændende. Derudover er der en helt masse andre indslag, som jeg overvejer at se/høre, jeg kunne også godt tænke mig at se præsentationen af "Indvandreren i dansk litteratur og film", der er redigeret af Søren Frank, der er en af mine undervisere.
 
Bogforum er fyldt med sjove oplevelser, og jeg glæder mig rigtig meget til at være til en messe, der udelukkende handler om bøger og læsning, så kan man jo være sammen med en masse ligesindede.

Skal I til Bogforum, og har I fået sammensat jeres program?4 kommentarer :

 1. Åh, bogforum! Det bliver så fint, og jeg glæder mig! Jeg har slet ikke styr på programmet endnu, men glæder mig blot til at slentre rundt blandt de forskellige forlag, beundre bøger og nyde stemningen! :')

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja glæder mig også til bare at gå rundt og kigge på alting! :)

   Slet
 2. Jeg misunder dig at du er der til at møde Morten Grunwald! :D

  SvarSlet