fredag den 8. november 2013

BogForum fredag d. 8. novemberBogForum 2013 er endelig skudt i gang, og jeg vil hver dag her i weekenden give en opdatering af, hvad jeg har oplevet, og så vil der komme et længere indlæg, når BogForum er slut.
Den første dag af BogForum er nu gået, og jeg har haft en utrolig begivenhedsrig dag. Jeg startede dagen med at se Chris Carter blive interviewet på Rød Scene, krimigenren er noget jeg læser meget sjældent, og jeg har da heller ikke læst noget af Chris Carter, men det har jeg virkelig lyst til, efter jeg hørte ham fortælle om sine bøger. Hans baggrund med sin uddannelse i "Criminal Psychology" giver ham et helt specielt indblik i opklaringen af mord, og netop dette, synes jeg, er et rigtig spændende udgangspunkt. Efter Chris Carter så jeg Morten Ankerdal interviewe Thomas Kristensen og Bent Nyegaard om deres nye bog om Ulrik Wilbek og herrelandsholdet i håndbold, det var et rigtig sjovt interview, og rigtig skægt at se de tre herrer i virkeligheden, jeg følger altid herrelandsholdet i håndbold, og jeg synes at Kristensen og Nyegaard er så super gode som kommentatorer. Efter dette så jeg Maria Helleberg og Jytte Abildstrøm, hvilket var noget af en oplevelse, for Jytte Abildstrøm er altså helt fantastisk morsom, hun formår virkelig at indtage publikum, og så sluttede hun af med, at opfordre publikum til at synge "Jeg gik mig over sø og land" mens hun selv akkompagnerede på harmonika; helt brilliant! Det sidste jeg så i dag var Ib Michael og Holger Bech Nielsen i samtale med Søren Vinterberg. Det var rigtig interessant; jeg er så fascineret af Holger Bech Nielsen, som bare er så speciel og utrolig klog, og selvom han taler om kvantefysik osv. så bliver man bare draget helt ind i det, han taler om.

Det er ikke bare det, der sker på scenerne, der er specielt ved BogForum, det er også stemningen. Jeg nyder at gå rundt blandt de mange spændende stande med alt, hvad man kan forestille sig af bøger. Og så er det altså bare rigtig dejligt, at man kan høre en masse mennesker tale om bøger! Jeg fik da også lidt bøger med hjem, og jeg skal nok vise alle bøgerne frem senere, jeg håber at finde nogle flere gode tilbud og nye bøger i løbet af resten af weekenden.
Det var også rigtig hyggeligt at løbe ind i Rikke og Heidi, som jeg jo går på uni med til daglig, vi havde talt om, at vi nok skulle løbe ind i hinanden, og så var det bare rigtig sjovt og hyggeligt at møde Anne, Gitte og Anna , det er så rart at få sat ansigter (og stemmer) på nogle af de dejlige bloggere, man følger!

Så vil jeg også lige linke til dette "miniinterview" med mig, som People's Press har lagt op på deres hjemmeside, det hedder "Fem hurtige til bloggeren" og handler bl.a. om forventninger til årets BogForum: http://bogtid.dk/bogensunivers/

Har I været på BogForum, og hvad har I oplevet, hvis I har været her?


4 kommentarer :

 1. Sådan en hyggelig og elskelig dag! Så rart at bumpe ind i dig derude! :D

  Og, jeg glæder mig meget til at se, hvad der faldt ned i din indkøbspose!

  SvarSlet
 2. Eji.. jeg så dig slet ikke. Øv. Jeg ville også rigtig gerne have været ovre at se Maria Helleberg, men jeg nåede det ikke. Øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja æv!
   Det er altså også svært at nå alt det man gerne vil se, jeg måtte også opgive indimellem, fordi jeg ikke kunne nå rundt til det hele!

   Slet