tirsdag den 23. februar 2016

Bogudsalg 2016


Årets bogudsalg har jeg ventet på længe, først ventede jeg spændt på årets katalog og blev glædeligt overrasket, da Arnold Busck var så søde at sende en mail dagen før, kataloget blev offentliggjort, så jeg kunne få et sneakpeak på indholdet af årets bogudsalg. Samtidig inviterede de til førudsalg og bød på en goodiebag med tre valgfri bøger fra årets udsalg og lidt ekstra godt. Jeg har i mange år  stået klar, når bogudsalget tager sin begyndelse, der er sådan en fin stemning, når mennesker skynder sig rundt efter præcis de bøger, de har udset sig, eller går rundt i astadigt tempo og kigger på de mange titler. Det var præcis på samme måde i år, en enkelt ældre mand skyndte sig rundt blandt de mange borde, mens mange andre gik rundt og kiggede mere roligt.

I går var jeg så til førudsalg og fandt ud over de tre bøger, som Arnold Busck var så søde at sponsorere, tre bøger for 100 kroner. De engelske bøger, som er på udsalg i år er en fin blanding af klassikere, moderne klassikere og nyere romantiske og spændende titler. Jeg plejer altid at finde noget i den engelske afdeling, når de er så billige, og jeg er simpelthen så glad for, at de engelske bøger også er begyndt at komme på bogudsalg, jeg håber på flere engelske titler i bogudsalget i fremtiden.
 
 
"About a Boy" af Nick Hornby kender jeg kun gennem filmen af samme navn, som, jeg synes, er rigtig god, og jeg har længe ønsket at få læst noget mere af Hornby.
"The Name of the Rose", af Umberto Eco, synes jeg, var så flot. Jeg har en svaghed for Vintages paperbacks. Jeg har ledt efter en billig men lidt pænere udgave end min danske hardback, og så kan man jo meget passende mindes Umberto Eco, der gik bort i weekenden.
"Revolutionary Road", af Richard Yates har jeg hørt rigtig meget godt om, så den røg med i tilbuddet om 3 for 100.


De tre bøger, jeg fik af Arnold Busck var nogle bøger, som jeg har kigget på længe, og som jeg var ret glad for endelig kom på udsalg.
 
"Eremitten", af Thomas Rydahl har jeg længe ønsket at læse, så nu skal jeg endelig i gang med den. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har fået den købt noget før, men nu er den i hvert fald at finde i bogreolen.
"Krestens breve og dagbøger" valgte jeg, fordi jeg altid har været fascineret af de store krige, og brevudvekslinger og gamle dagbøger er altid interessant læsning. Denne bog synes altså helt perfekt, og det bliver spændende at give sig i kast med de historiske dokumenter.
"Arthurs Fald", af J.R.R. Tolkien er udgivet posthumt og er altså ikke færdiggjort. Jeg samler lidt på de smukke danske udgaver af Tolkiens værker, det begyndte jeg på, da jeg blev fan af Ringenes Herre filmene. Jeg blev glædelig overrasket, da jeg opdagede, at denne udgave både indeholder teksten på dansk og engelsk, hvilket simpelthen er så fint.

Jeg tror, at jeg skal forbi Arnold Busck igen i løbet af udsalgsperioden for at kigge lidt mere på de mange bøger, så det kan jo være, at der bliver købt lidt ekstra inden årets bogudsalg er omme. Jeg har i hvert fald kig på lidt flere af de engelske bøger og et par fagbøger.

Har I købt noget på årets Bogudsalg?

 

4 kommentarer :

 1. Jeg vidste slet ikke, at det var nu, der var udsalg - tak for tippet! Nu ved jeg da, hvor jeg skal hen i aften på vej hjem - det kunne jo blive en farlig dyr hjemtur fra arbejde :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kom også hjem med 'About a boy' og derudover også en kogebog 'American Pie', 'Skyatlas' og 'Into the Wild'.
  Jeg overvejer dog stærkt at tage tilbage og hapse 'Revolutionary Road' med også! :D
  SÅ mange fine tilbud og hvor har Arnold Busck bare forkælet os bloggere i år! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja dejlige tilbud, og det var så pænt at Arnold Busck at forkæle os! :D

   Slet