onsdag den 2. oktober 2013

Bogforum 2013


Så blev programmet for Bogforum 2013 i Bella Centret endelig offentliggjort. Der er traditionen tro en masse forskelligt, og jeg glæder mig allerede, jeg har nu kigget programmet igennem en enkelt gang, og der er allerede en masse ting, jeg gerne vil se og høre; Jesper Langberg, Ghita Nørby, David Nicholls, Huxi Bach (om hvorfor det er sexet at læse - det kan man jo ikke gå glip af!), Geo, Maria Helleberg og jeg kunne blive ved! Nå ja så er der også i hvert fald tre af mine gamle undervisere, der skal være med, det er da også lidt sjovt!

Jeg er så fascineret af den variation, som man kan opleve på Bogforum, der er noget for enhver smag. Jeg synes f.eks. at det er ret fedt, at der er en madscene, hvor alle de kendte kokke kan lave mad og tale om deres bøger. Jeg synes det er så dejligt at man kan kombinere så mange forskellige genre, børnelitteratur, biografier, kogebøger, krimi, faglitteratur, romaner og lyrik. Bogforum formår at ramme bredt, når de udtænker deres program, for selvom der er en masse madlavning og hyggesnak, er der stadig plads til lyrik og professorer, der fortæller om deres nye udgivelser, det er dejligt, at man kan forene disse verdner.

Jeg har kun været til Bogforum én gang tidligere, det var sidste år, og jeg nød hvert sekund af det, selvom der er en masse mennesker, er der bare en helt speciel stemning, man er sammen med en helt masse, der alle elsker litteratur og læsning. Man er omgivet af bøger, bøger og atter bøger, og det er så hyggeligt at gå rundt fra scene til scene og lytte til forfattere, bogelskere og skuespillere tale om litteratur. Jeg købte egentlig ikke særlig mange bøger, men kom hjem med en masse gode oplevelser.

Jeg glæder mig til dette års Bogforum, og jeg håber at finde ny inspiration til god læsning, høre en masse spændende mennesker og ikke mindst have en helt fantastisk oplevelse blandt bogelskere.

 
Link til Bogforums program: her

4 kommentarer :

 1. Jeg glæder mig også til Jesper Langberg :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg også, ham bliver jeg simpelthen nødt til at se :D

   Slet
 2. Programmet ser så fantastisk ud; jeg håber på at kunne nå med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig kan du det :)
   Det ser rigtig spændende ud.

   Slet