søndag den 6. oktober 2013

Gemte og glemte skatte #8


 
Efteråret har gjort sit indtog og med det kommer de første loppemarkeder i lange tider. Jeg var tidligt oppe i morges for at stå i kø til et af mine yndlingsloppemarkeder, jeg plejer altid at komme hjem med et eller andet, og i dag fandt jeg tre bøger, som jeg blev nødt til at have med hjem. Når jeg er til loppemarked, plejer jeg at skynde mig hen til bøgerne, først går jeg rundt om bordene og skimmer titler, og så plejer jeg at tage en "langsommere" runde bagefter, hvor jeg ofte får øje på nogle bøger, som jeg i første omgang ikke så. Man skal være hurtig til disse loppemarkeder, for flere personer fra antikvariater går rundt og køber op, og de er hurtige til at spotte de nye og populære bøger, heldigvis køber jeg tit bøger, som ikke er "populærlitteratur", så jeg plejer at kunne have de bøger, jeg gerne vil have i fred.

I dag fandt jeg følgende:
 
"Arseniktårnet" af Anne B. Ragde som jeg endnu ikke har læst noget af, men som jeg har hørt meget godt om, og jeg har tit beundret forsiden af denne bog, så jeg skyndte mig at snuppe den, da jeg så den på de lange borde fyldt med bøger.

"Neverwhere" af Neil Gaiman, jeg blev så glad, da jeg spottede denne bog, for Gaiman er i toppen af min læseliste i øjeblikket, jeg har aldrig læst noget af ham, men hans forfatterskab er jo helt uundgåeligt, når man kender Rikke, for hun taler altid så vidunderligt smukt om hans bøger. Jeg glæder mig.

"Folkene på Hemsö" af August Strindberg, jeg vil gerne læse mere af Strindberg, og da jeg så denne lille fine bog, synes jeg, at den også skulle med mig hjem.

20 kroner gav jeg for de tre bøger, så det var helt fint, der var desværre ikke så mange bøger, som der plejer at være til dette loppemarked, men er stadig rigtig glad for de bøger, jeg fandt, og jeg glæder mig til flere loppemarkeder i efteråret.
 
 

8 kommentarer :

 1. Hvor vidunderligt, at du fandt Gaiman. Hans "Neverwhere" er virkelig god og hans fantasi endeløs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også sådan til at komme i gang med hans forfatterskab, for jeg har jo hørt så meget godt om den mand! :)

   Slet
 2. "Arseniktårnet" er en rigtig god roman. Jeg holdt meget af at læse den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt! :) Så kan jeg jo godt glæde mig.

   Slet
 3. Bøger som loppefund er virkelig altid dejligt. Det er så billigt, og ofte kan man finde en rigtig masse godt, som f.eks. Neil Gaiman. Jeg forstår i hvert fald godt, du blev glad, da du spottede Neverwhere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan altid finde nogle gode billige skatte! :)

   Slet
 4. DU HAR KØBT NEVERWHERE!!!!

  Åh det glæder jeg mig til at høre din dom over :'D Jeg elsker den bog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha god reaktion! :D Glæder mig også sådan til at læse den!! :D

   Slet