mandag den 3. juli 2017

Store bogoplevelser i sommerferien #1


Sommeren er over os, også selvom det ikke rigtig føles sådan, når man kigger ud på de grå skyer. Men det skal ikke ødelægge sommerglæden! Sommerferien har for mig altid været en tid, hvor jeg endelig har haft mulighed for at læse en masse forskellige bøger og fordybe mig i læsningen i liggestolen i solen med et koldt glas et-eller-andet ved siden af. Jeg vil i løbet af sommeren fortælle om nogle af mine store læseoplevelser, både fra sommeren i år og tidligere sommerferier. Jeg glæder mig til at dele nogle skønne læsestunder med jer og måske inspirere til dejlig sommerlæsning.

Jeg har endnu ikke planlagt, hvilke bøger jeg skal læse i løbet af sommeren. Jeg skal dog læse et eller andet af Jane Austen, de sidste to år, har jeg haft Mansfield Park med i kufferten, uden jeg fik den læst, og i år tror jeg altså endelig det skal være. Nu har jeg vist efterhånden ventet længe nok.

Min sommerferielæsning er altid lystbaseret, det er en tid, hvor jeg kan koble fra og læse præcis det, som jeg har lyst til. Det ender altid med, at jeg får læst en masse forskelligt, og det er bare rart. Tror også, at jeg i år skal have læst "Murder on the Orient Express", af Agatha Christie, den har stået i min bogreol i lang tid, og nu når der snart kommer en ny film, kunne det jo være anledning til at få den læst.

En ting er helt sikker! Jeg skal have læst en masse gode bøger!

Hvad har I planlagt at læse i sommerferien?

1 kommentar :

  1. Jeg har lagt planer for min sommerlæsning - har skrevet et lille indlæg om på det bloggen for nylig :-) Håber blandt andet på at få læst 'Krig og fred'..!


    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet