onsdag den 14. februar 2018

Lige nu læser jeg #1 - En hyggelig og romantisk historie


I går aftes fik jeg sådan lyst til at læse en eller anden sød og letlæselig bog, så jeg greb ud efter den nok mest lyserøde bog, jeg ejer! Det er Anna og det franske kys, af Stephanie Perkins, som jeg længe har villet læse, men jeg har faktisk først fornylig fået fingre i den i forbindelse med, at en sød veninde ryddede op i sin bogreol. Den lyserøde skønhed, som jeg læser videre i i dag, er det helt perfekte valg: For hvad passer bedre til Valentinsdag end denne romantiske og søde historie? Jeg er forresten ret vild med bogen indtil videre! Det er lang tid siden, at jeg har læst en sød kærlighedshistorie uden for mange dikkedarer. Perfekt til fejring af Valentinsdag.
Fejrer I Valentinsdag? Eller "nøjes" I også bare med en god bog?

4 kommentarer :

 1. Det er nemlig sådan en sød bog! Den minder mig om at være 17 igen. Og jeg elsker humoren i den, så den ikke bliver alt for sukkersød men også får lidt kant. Synes jeg i hvert fald :) Og så er jeg bare vild med Étienne, haha.

  Herhjemme er Nico lige kommet hjem med røde roser. Søde mand. Men ellers gør vi ikke rigtigt det vilde med dagen. Hygger bare og drikker måske et glas vin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder skønt, søde Nico! :D Og Ja Étienne er da skøn! ;) <3

   Slet
 2. Det er sådan en skøn og sød bog, altså!

  Min kæreste og jeg fejrede dagen med at spise lækker sushi og se den nye Disney Pixar "Coco" i biografen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan en sød bog, læste den færdig i går aftes :D

   Og sikke en skøn dag, I har haft. Håber filmen var god, kan være jeg også lige skal svinge forbi biografen og få den set, havde slet ikke opdaget, at den allerede var startet. :D

   Slet