onsdag den 16. oktober 2013

Currently reading #13

 
Det er koldt og gråt udenfor, og jeg beundrer de smukke blade, der er begyndt at falde af træerne, jeg har placeret mig i sofaen og er begyndt på "The Waves" af Virginia Woolf. Romanen har længe stået på min liste over bøger, der skal læses, men nu skal vi bruge den i undervisningen, og så kan jeg jo endelig få den læst. Jeg er meget fascineret af Virginia Woolf, den eneste af hendes romaner, jeg har læst, er  "To the Lighthouse", som, selvom det tog tid før den virkelig fangede mig, var helt fantastisk. Det er en helt anden måde at læse og skrive på, hendes sprog er vidunderligt, og tankerne er forvirrede, jeg har endnu ikke (på side 33) vænnet mig til sproget og opbygningen i romanen, men jeg glæder mig til at læse den færdig, for "The Waves" er virkelig meget anderledes, end bøger jeg før har læst.
Min efterårsferie står i år i lektiernes tegn. Jeg har et par (eller tre) romaner, der skal læses, og en helt masse svær faglitteratur, som jeg skal have læst op på, noget af det er hængepartier fra timer, som jeg ikke fik læst det hele til, og her i ferien, skal jeg altså have det hele læst. Bøgerne som jeg gerne skal have læst til undervisning efter ferien, er; "Livet en brugsanvisning" af Georges Perec og "Af en endnu levendes papirer" af Søren Kierkegaard. Derudover håber jeg dog, at jeg kan nå at hyggelæse lidt, for jeg har flere romaner, som jeg er i gang med at læse bl.a. "One Day" af David Nicholls.
Lige nu nyder jeg dog bare, at man kan få lov til at læse fantastiske Virginia Woolf til undervisningen, og jeg vil søge tilbage til sofaen og få læst lidt mere.

Hvad læser I i efterårsferien?

4 kommentarer :

 1. Åh, al den lektielæsning. Jeg har også store planer for at læse op - og gerne læse lidt foran den kære pensumplan.

  Ellers har jeg netop modtaget den tredje bog i 'Fairyland'-serien. Og eftersom jeg har ventet på længe på den, tror jeg, jeg bliver nødt til at læse den, før lektierne kalder på mig - jeg kan nok slet ikke koncentrere mig før.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med længe ventede bøger! :) Ja håber også at få læst lidt frem...

   Slet
 2. Selv når der ikke er meget plads til den valgfrie og frivillige læsning, så synes jeg nu det er rart at have et studie der stadig holder en i gang med læsningen! ^^
  I min ikke-eksisterende efterårsferie læser jeg "Den 5. Bølge" af Rick Yancey.

  SvarSlet
  Svar
  1. Spændende, og øv med ikke-eksisterende efterårsferie!
   Ja det kan være rart at blive holdt lidt i gang, og specielt når det er bøger som man gerne vil læse! :)

   Slet