søndag den 27. oktober 2013

Travlhed, læsning, sang, store oplevelser og kreativitet


Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, jeg har haft utrolig travlt med alt muligt, og pludselig er der gået alt for mange dage, siden sidst. Jeg har da heller ikke fået læst særlig meget, selvom jeg har en masse hængepartier liggende på skrivebordet. Jeg er dog blevet færdig med "The Waves" af Virginia Woolf, som jeg er meget imponeret af, og jeg glæder mig til at anmelde den her på bloggen. Jeg er faktisk ikke kun blevet færdig med Woolfs "The Waves", jeg er også så småt begyndt at læse endnu en bog til undervisningen; "Livet en Brugsanvisning" af Georges Perec, faktisk er denne roman til det samme fag som Woolfs "The Waves", jeg har dog endnu ikke helt dannet mig en mening om romanen, da jeg kun er kommet få sider ind i den. Så jeg tror, at jeg vil finde den frem fra tasken og få læst lidt mere i den, inden weekenden er omme.
Travlhed de sidste par dage har bl.a. været på grund af en "kor-weekend", jeg synger i et kirkekor, og vi laver 2 gange 2 store koncerter hvert år, som vi er i gang med at øve til, vi er to kor, der sammen med vores korledere/organister (der er mand og kone) hvert år har en weekend, hvor vi bare øver og øver og øver, desværre er der bare ikke internet på den spejderlejr, hvor vi synger. I fredags var jeg i Fredericia til Kreative Dage, det er en messe, hvor man kan finde inspiration til at strikke, hækle, brodere, sy, lave smykker; alt muligt! Jeg var af sted sammen med min mor, og vi fik da også købt et par ting eller tre. Jeg købte bl.a. et lille hæfte med opskrifter til jule-hækle-figurer, der er bl.a. et helt fantastisk luciaoptog, og så købte jeg også et sæt julemus, der også skal hækles, jeg glæder mig til at komme i gang med dem, de små julefigurer vil jeg gerne have til at stå i min bogreol til jul, for jeg synes, at det kunne blive rigtig fint. Det sjoveste i denne weekend har dog været i eftermiddags, da jeg mødte min bedste veninde lille nyfødte datter, hun er bare så sød og fin, jeg havde selvfølgelig bl.a. købt en bog til hende i barselsgave, for det bliver man jo næsten nødt til med min uddannelse... Det er nu noget helt specielt, at møde sådan en lille en for første gang.
Nu sidder jeg så og slapper af efter en begivenhedsrig weekend, mens jeg får skrevet lidt her på bloggen, for jeg må indrømme, at jeg har savnet, at være herinde, og jeg er også håbløst bagud med at læse alle andre bloggeres fine indlæg.
 
Hvad har I fået weekenden til at gå med?
 
 
 

2 kommentarer :

  1. Lyder sejt med hækling! Har du et tip til hvordan man nemt lære at hækle? Det har altid været lidt en god for mig, selvom jeg er ret god til at strikke.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg begyndte også først at hækle for et års tid siden, men synes at det er ret nemt, min mor er rigtig god til det, så det er egentlig hende, der har lært mig det. Jeg vil foreslå at du enten finder en bog, hvor det forklares eller nogle film på nettet; http://www.garnstudio.com/lang/dk/video.php?sort=2&thumbnails=on&categoryid=2 de har nogle rigtig fine videoer herinde, som, jeg synes, beskriver rigtig godt, hvordan man skal gøre. Ellers er det bare noget med at prøve sig frem, og så ikke starte med noget alt for vildt, jeg begyndte selv med at hækle en lille ugle :)

      Slet