onsdag den 23. oktober 2013

Efterårsferien går på hæld

 
Nu tænker i måske, at det er da lidt sent med den efterårsferie, men jeg har haft ca. 2 ugers efterårsferie på grund af aflyst undervisning, så min ferie slutter først i morgen. Egentlig havde jeg tænkt mig at læse en masse i efterårsferien, men jeg har ikke fået læst meget andet end lektier. Nu håber jeg bare, at de næste uger byder på lidt mere hyggelæsning, for jeg trænger virkelig til at læse en god roman, som jeg selv har udvalgt. Efterårsferien har været fyldt med fødselsdagsfester og hygge med familien, jeg har fået bagt en masse, set noget godt fjernsyn og været til loppemarkeder. Jeg har nydt det smukke efterår, de smukke blade der nu er begyndt at falde lydløst til jorden for der at danne et smukt tæppe af gule og orange farver, jeg har gået ture i den smukke skov og kigget længelsfuldt på min nyindrettede bogreol. Jeg glæder mig til at have undervisning igen, for to ugers ferie er alligevel meget, og jeg savner altså lidt studiet og mine dejlige studiekammerater, men tror alligevel at dagen i morgen skal byde på kage, for det bliver nok lidt hårdt at starte ud med seks timer, når man nu har haft så meget fri.
Virginia Woolfs "The Waves" ligger stadig på mit bord, jeg læser hende i større og mindre bidder, for selvom hendes sprog er helt fantastisk dragende, har jeg brug for pauser i min læsning på grund af faget, som jeg læser denne roman til. Jeg overraskes igen og igen af Woolfs helt utrolig smukke måde at formulere sig på, og hendes snørklede formuleringer passer perfekt til denne årstid, hvor man kan læne sig tilbage med en kop varmt "et eller andet" og et stykke kage og fordybe sig i en perfekt efterårsstemning.
Jeg kigger ud af vinduet på den mørkeblå himmel, udenfor mit vindue er det blæst op, og grenene fejer i vinden, efteråret er en dejlig årstid, for det er der, hvor man virkelig kan fordybe sig i hygge og forsvinde imellem siderne i en god bog i efterårets gyldne skær, der strømmer ind ad vinduerne.
 

 

2 kommentarer :

 1. Hvor lyder det bare herligt med en ekstra lang ferie; det kunne jeg også godt have brugt.

  Og nyindrettet bogreol, siger du? Er det noget, man måtte få et smugkig på, på bloggen? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er altid dejlig med en lidt ekstra lang ferie :)
   Ja selvfølgelig! :) Bogreolen skal nok vise sig på bloggen, jeg skal bare lige have taget nogle billeder af den, jeg glæder mig til at vise den frem, for jeg er blevet ret tilfreds med resultatet :D

   Slet