fredag den 2. august 2013

Åh nej der er frøer udenfor....

 
Det er en dejlig og varm sommerdag, og jeg er trukket ind fra min ellers dejlig plads i solen, hvor jeg har hygget mig med en god bog; jeg læser stadigvæk Stephen Frys "The Liar", da jeg har haft rigtig travlt de sidste par dage. Grunden til jeg ikke længere sidder udenfor er, at der pludselig hoppede to frøer rundt, og ja frøer er min store skræk, nogle er utrolig bange for mus eller fugle, men det er frøer, som jeg er panisk angst for, og det er lige meget, om det er en lille bitte "sød" frø eller en stor fed tudse, de skal holde sig væk. Og nu tænker du måske; men en frø gør da ikke nogen noget (ikke i Danmark i hvert fald), og det har du da så helt ret i, for nej jeg mener ikke, at der er risiko for, at de slår mig ihjel eller lignende ting, men jeg er så frygtelig ræd for at træde på dem (eller røre ved dem for den sags skyld), så ja nu sidder jeg så indenfor, i stedet for at nyde det dejlige vejr - hvad laver frøer også i solen på sådan en varm dag - tsk tsk.
 
“My first meeting with you only confirmed what I first suspected. You are a fraud, a charlatan and a shyster. My favourite kind of person, in fact.”
Jeg mangler knap 100 sider i Frys fantastiske roman, og jeg glæder mig sådan til at anmelde den, for jeg har virkelig nydt at læse den indtil videre, sproget flyder som en drøm og kapitlerne er meget afvekslende, og så er den spændende; en rigtig sommerbog.

2 kommentarer :

 1. Åh nej og ad - frøer. Jeg håber, du forbliver inde i hjemmets afskærmede sikkerhed. Bare tanken om frøer, deres slimede konsistens og idéen om at træde på en fremkalder de værste billeder i mit hoved (det er en ren gyser).

  Og skønt du nyder Stephen Frys roman. Jeg ser frem til endnu en af dine altid velskrevne anmeldelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja det er simpelthen også forestillingen om hvordan det vil være at træde på den, der skræmmer mig helt vildt! :D

   Slet