lørdag den 3. august 2013

Gemte og glemte skatte #5

 "Wuthering Heights" af Emily Brontë og "The Picture of Dorian Gray" af Oscar Wilde

Disse to faldt jeg over til et kræmmermarked for lang tid siden, men det er to bøger, som jeg siden er blevet utrolig glad for. Det er ikke dyre eller fine udgaver, men bare de billige og enkle udgaver fra Wordsworth Classics. Bøger som jeg køber, når jeg falder over dem, for at få fat i så mange af de klassiske romaner som muligt, de er nemme at have med i tasken, og man behøver ikke være bange for, at den smukke udgave får en skade (er der noget jeg hader, så er det når en smuk bog får en bøjet side eller bliver ridset). "Wuthering Heights" har en speciel plads i mit hjerte, jeg elsker historien og synes den er så fantastisk smukt fortalt. "The Picture of Dorian Gray" er så spændende og uhyggelig og en bog, som jeg glæder mig til at genlæse.

6 kommentarer :

 1. Skønne fund :) Nogle gange vil jeg altså også hellere have brugte bøger med en historie, end den smukkeste udgave man knap tør røre :)!
  Da jeg læste Stormfulde højder var jeg ikke med det samme imponeret - men med tiden er det alligevel en af de kærlighedshistorier, der har gjort mest indtryk på mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for jeg elsker også virkelig smukke bøger, men ofte har jeg dem bare stående i bogreolen, fordi jeg synes, at det er synd at læse i dem, og "ødelægge" dem... :)

   Slet
 2. Så! gode bøger begge to. Åh, altså!

  SvarSlet
 3. ej, jeg elsker Wuthering Heights . Tror snart den trænger til et genlæs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jeg har også lyst til snart at genlæse den, det er altså en helt fantastisk roman!

   Slet