onsdag den 28. august 2013

Når man er i London skal der jo købes bøger... #4


Dette er det sidste indlæg om bøgerne, jeg købte i London, der var 22 stk. i alt. Disse bøger er også en god blanding af bøger købt i Waterstones og i HMV.
 
"The Hippopotamus" af Stephen Fry købte jeg fordi, jeg lige havde færdiggjort Frys "The Liar", som virkelig imponerede mig, jeg glæder mig rigtig meget til at læse mere af hans skønlitteratur.
 
"Sons and Lovers" af D.H. Lawrence kostede kun 49p i HMV, så den blev jeg nødt til at købe, det er en klassiker, som jeg aldrig har læst, men den er på min (næste) uendelige "to read" liste.
 
"Great Expectations" af Charles Dickens, som overstående er det en af klassikerne, som længe har stået på listen over bøger, der skal læses.
 
"Romeo and Juliet" af William Shakespeare, denne udgave er fra forlaget Arden, jeg har allerede "Hamlet" i samme serie, og deres bøger er helt fantastiske, der er et enormt forord med masser af rigtig godt materiale og et stort noteapparat. Virkelig gode udgaver når man gerne vil gå i dybden med Shakespeare.
 
"Oliver Twist" af Charles Dickens, af en eller anden grund, har jeg aldrig haft "Oliver Twist" stående, jeg har aldrig læst den, men kender selvfølgelig historien, det er også en af de romaner, jeg glæder mig til at læse. Som "Great Expectations" er det Wordsworth Classics udgaven, jeg har købt, de er rigtig billige 1.99£ for én bog, og jeg har masser i samme serie, det er en rigtig billig måde, at skaffe klassikere på.
 
"Take That and Robbie Williams" af Emily Herbert, egentlig bare købt fordi den kostede 49p i HMV. Jeg har jo tidligere lavet et indlæg om Robbie Williams koncerten i Parken. Jeg elsker Take Thats musik (primært det nye!) og Robbie Williams' mange hits har altid imponeret mig, så jeg glæder mig til at kigge i denne lille bog.
 
"Life and Laughing" af Michael McIntyre, dette var en af bøgerne, der stod på min indkøbsliste, inden jeg tog af sted. Jeg elsker McIntyres humor, og jeg kan ikke forestille mig andet, end at denne bog er virkelig morsom.
 
"The Fault in our Stars" af John Green har jeg allerede læst, efter jeg kom hjem, og den var rigtig god (anmeldelsen er på vej). Det var en af de bøger, som jeg har hørt så utrolig meget godt om, at jeg blev nødt til at læse den. Jeg købte den i Waterstones, hvor de kun solgte signerede eksemplarer, hvilket var lidt sjovt!
 
"The Virigin Suicides", af Jeffrey Eugenides har jeg også allerede læst, efter jeg kom hjem, den er rigtig speciel og utrolig velskrevet (også en anmeldelse på vej). Jeg har hørt, rigtig mange snakke om denne roman, så det var også en, jeg gerne ville have læst.
 
Endelig fik jeg lagt billeder op af alle bøgerne, selvom det tog lidt tid, jeg er rigtig glad for mine køb, også selvom de var meget tunge at slæbe på vejen hjem. Der er ikke noget bedre end at shoppe efter bøger, når man er i London!

6 kommentarer :

 1. Så virker det! Hurra :)

  Jeg har for nylig læst "The Virgin Suicides", og jeg var virkelig glad for den! Men jeg synes også den er lidt svær at "tale om", så jeg ser frem til at læse din anmeldelse :)

  Og så er jeg jo gift med en litteraturhistoriker, så vi har en hel hylde fyldt med Arden's Shakespeare ;) Det er åbenbart lige sagen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja "The Virgin Suicides" er svær at "tale om", som du siger, det er en meget speciel og "svær" roman, jeg skal lige have den lidt på afstand, inden jeg kan skrive anmeldelsen, tror jeg i hvert fald :)

   Åh Ardens Shakespeare er så dejlige, jeg vil også gerne fylde en hel hylde med dem :D

   Slet
 2. Åh, 'Great Expectations'! Min yndlingsdickens - og en af mine yndlingsbøger helt generelt. Den er så enestående.

  Jeg er meget spændt på, hvad du vil synes om D. H. Lawrence. Jeg har selv kun læst 'Lady Chatterley's Lover', og jeg brød mig virkelig ikke om den. Men derfor kan 'Sons and Lovers' jo godt have kvaliteter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også sådan til Dickens! :)
   Jeg tror aldrig, jeg har læst noget af D. H. Lawrence, så det er jeg meget spændt på!

   Slet
 3. Åh.. endnu en masse skønne bøger du har fået, jeg skal også helt klart snart have læst Romeo og Juliet, jeg har bare hørt at det var en god ide at få en med en masse fodnoter. Men jeg ved ikke helt... Er der fodnoter i den udgave du har købt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er rigtig mange fodnoter! Faktisk er det næsten en halv side (på hver side), der er udgjort af noter! Det er nogle rigtig gode udgaver, når man ser på forord og fodnoter :)

   Slet