lørdag den 10. august 2013

Hjemme igen...


Jeg undskylder for semistilhed på bloggen i den sidste uge, jeg har været på ferie i London, og jeg er lige vendt tilbage i dag. Det har været en fantastisk tur sammen med mine forældre. Der vil komme flere indlæg om London; om teater, indkøbte bøger og fine billeder fra dejlige steder. Det har været en tur med masser af sightseeing og tre aftener i teatret, bl.a. første gang jeg har været i Shakespeares Globe Theatre, hvilket bestemt kan anbefales. Nu vil jeg slappe lidt af og læse videre i min nyerhvervede "The Cuckoos Calling" af Robert Galbraith (J.K. Rowling), der indtil videre virker ret god.

 

 

6 kommentarer :

 1. Åh, hvor ser det dejligt ud. Jeg har aldrig været i London, men jeg håber snart, jeg får mulighed for at besøge den fantastiske by. Det bliver spændende at høre mere om din ferie og dine oplevelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er virkelig en helt fantastisk by, jeg tager faktisk derover af og til (bare en enkelt dag med fly fra Ryanair) for at se teater, men denne gang var det en hel uge :D
   Jeg skal nok snart få produceret et par indlæg om turen :)

   Slet
 2. Det lyder jo fantastisk søde Mette. Jeg glæder mig til at se flere billeder, og høre om de fantastisk bøger, du har købt.

  (Og Harry Potter!!!!!)

  SvarSlet
 3. Du har været i Harry Potter studiet! Det er mega nice - og et must for enhver Harry-freak (jeg har også været der, hehe) :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det er helt fantastisk! Der skal også nok komme et indlæg med en masse billeder :D

   Slet