tirsdag den 6. august 2013

Aldrig mere gulerødder, af Andy Riley

 "Aldrig mere gulerødder, af Andy Riley (org. titel. "The Book of Bunny Suicides"), udgivet i 2007 (org. udg. 2003), forlaget Borgen, 4/5 stjerner

"Aldrig mere gulerødder" fandt jeg for lang tid siden til ikke mange penge i boghandlen, den består af en samling tegninger af kaniner, der ikke kan klare at leve mere, og derfor begår selvmord på de mærkeligste faconer.
Andy Rileys tegninger formår at være utrolig søde, morsomme og sørgelige på samme tid, for selvom kaninerne er nuttede og søde er det bare stadig sjovt at se dem blive skåret i stykker af en helikopter eller sat ned i en brødrister.
Man stiller sig selv spørgsmålet imens man bladrer gennem bogen, hvorfor man finder disse tegninger sjove, når de egentlig er utrolig sørgelige, men den er bare utrolig original og opfindsom. Hvis man synes om karikaturtegninger og vittighedstegninger vil denne bog være et hit.
En lille anmeldelse af en utrolig morsom lille bog.

4 kommentarer :

 1. Hvor lyder den sjov, skør og tilpas mærkelig :'D Og tegningerne virker virkelig fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skør er det rette ord! :D Men den er rigtig fin!

   Slet
 2. Sikker en sød, sjov og skør bog :)
  Den vil passe perfekt til min kærestes humor. Jeg må hellere skrive mig den bag øret og give ham den ved lejlighed!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig super skør, og jeg kan lige nævne, at der er flere forskellige af dem, tror der er 3 :D Alle om stakkels kaniner, der har fået nok af verdenen! :D

   Slet