mandag den 12. august 2013

En helt fantastisk tur i Harry Potter Studios

Jeg har glædet mig som et lille barn til at se Harry Potter studierne (Leavesden Studios). Vi ankom til London lørdag, og allerede søndag tog vi afsted til "HarryPotterland".
Jeg fik taget utrolig mange billeder, de er dog ikke alle lige gode, for mit kamera er ikke så glad for halvmørke rum. Harry Potter Studios er et must see for alle Harry Potter fans, der er så utrolig mange ting og sager fra filmene, at man bliver helt overvældet. Der er Gryffindors sovesal, Privet Drive nr. 4, Dumbledoors kontor og en masse ting, der er blevet brugt i filmene.
Faktisk var det svært ikke bare at gå drømmende rundt iblandt de mange smukke ting. Jeg fik nærmest gåsehud, da jeg trådte ind i Diagon Alley, man kunne kigge ind ad vinduerne i Flourish and Blotts og hos Olivanders, og den store model af Hogwarts er så utrolig smuk. Det er en så vidunderligt gennemført udstilling, som man kan bruge timer og atter timer på at se og gå på opdagelse i, der er mange mennesker, men det gør egentlig ikke så meget, for man kan mærke den der lidt specielle fællesskabsfølelse; man har alle sammen (måske bortset fra et par enkelte trætte søskende og forældre) kærligheden til Rowlings fantastiske univers til fælles.

Det var sådan en dejlig oplevelse, og jeg opfordrer alle fans af Harry Potter serien til at smutte forbi denne flotte udstilling. Jeg har udvalgt nogle forskellige billeder, men det er bare en lille bitte del af de mange billeder jeg har taget! Er stadig ikke helt kommet mig over oplevelsen, for jeg syntes virkelig, at det var en rigtig stor oplevelse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 kommentarer :

 1. Jeg var der også i foråret, det er bestemt et besøg værd!
  http://sarahsbytheway.blogspot.co.uk/2013/03/hp-studio-tour.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt sikkert, og sikke nogle fine billeder du fik taget! :)

   Slet
 2. Det er nogle rigtig fine billeder du har taget og et fint indlæg!
  Om jeg er misundelig? - Neej, slet ikke... (okay, måske lidt).
  Hvis jeg nogensinde skulle ende i London en dag, er det klart et sted, jeg vil besøge! :)


  - Nadia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg kan i hvert fald anbefale dig det, og London er virkelig også en fantastisk oplevelse, hvis du ikke har været der før! :)

   Slet
 3. Jeg glæder mig virkelig så meget til, jeg en dag skal opleve det. Jeg er sikker på, det bliver en helt fantastisk oplevelse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja glæd dig! Det er virkelig så specielt og spændende! :D

   Slet
 4. Jeg var der sidste år og kan bestemt anbefale det - uanset hvor gammel/ung man er. Perfekt udflugtsmål for Harry Potter-fans :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er helt sikkert noget for alle aldre, så både helt små og ældre mennesker hygge sig! :)

   Slet
 5. Åh, hvor er jeg misundelig! Jeg vil så gerne derhen, men det er et super fint indlæg, også billederne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, glæd dig, hvid du engang kommer derover, det er noget af en oplevelse! :)

   Slet
 6. Så megen Harry Potter glæde. Det er fantastisk, og jeg vil så gerne dertil.

  Dine billeder er skønne (og misundelses-fremkaldende)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde, det var altså også så spændende, du skulle nu tage derind engang! :)

   Slet
 7. Jeg giver dig fuldstændig ret, det var en helt særlig og fantastisk oplevelse at stå der midt i en verden af Harry Potter. Jeg vil rigtig gerne afsted igen. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne også godt tænke mig at se det igen, mest fordi at der var så utrolig mange ting, så man kunne nærmest ikke nå at se det hele...

   Slet
 8. Hvor ser det bare spændende ud! Jeg fik helt gåsehud ved tanken om, at man kan bevæge sig i de omgivelser. Det må jeg helt klart opleve engang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil i hvert fald anbefale det til alle, der godt kan lide Harry Potter, det er simpelthen så sjovt at se alle tingene tæt på, og få et indblik i, hvordan filmene er blevet skabt! :)

   Slet