onsdag den 21. august 2013

Når man er i London skal der jo købes bøger... #3


Endnu en stak bøger som jeg købte i London, her er to biografier og to romaner. En er købt på tilbud i HMV, og de andre tre er fra Waterstones.

"The Beautiful and Damned" af F. Scott Fitzgerald købte jeg egentlig pga. det smukke udseende, jeg er helt vild med disse Penguin udgaver af Fitzgeralds bøger, og jeg håber på at få købt nogle flere af disse, da de alle har forskellige mønstre og farver. Jeg har ikke læst denne roman, men jeg glæder mig, for jeg synes at "The Great Gatsby" er rigtig god.

"The Cuckoo's Calling" af Robert Galbraith har jeg allerede læst (anmeldelsen kommer snart på bloggen). Denne bog var på listen over bøger, der skulle købes, for den er jo skrevet af J.K. Rowling og skulle derfor læses hurtigst muligt.

"Moab is my Washpot" af Stephen Fry, denne biografi har jeg allerede læst, da jeg for et par år siden lånte den på biblioteket, jeg blev dog nødt til at eje den, da det er en helt fantastisk bog.

"Back Story" af David Mitchell, en bog som jeg havde skrevet på listen over bøger, der evt. skulle købes med hjem,  så da jeg fandt den til 2£ i HMV måtte den jo med hjem. David Mitchell er utrolig morsom, og jeg elsker at se ham i programmer som QI, så jeg glæder mig til at læse en bog skrevet af ham.

Så er der kun en enkelt stak bøger tilbage i denne omgang af London-indkøbte-bøger. Den er lidt større end den her, så der er masser af bøger endnu, der skal vises frem, jeg glæder mig til at fortælle jer mere om resten.

4 kommentarer :

 1. Jeg vil også til London og købe bøger!

  SvarSlet
 2. Dejlige indkøb! Hvis du skal anbefale en Stephen Fry bog, hvilken ville du så anbefale?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har kun læst 3 af hans bøger, og to af dem er biografier; den du ser her "Moab is my Washpot" og "The Fry Chronicles" er begge biografier, og så har jeg læst "The Liar" som er en roman. Hvis du vil læse en af biografierne, vil jeg foreslå at starte med "Moab is my Washpot", jeg synes det er den bedste af de to, og det er også den, der handler om hans første år. "The Liar" er også helt fantastisk, så den vil jeg anbefale, hvis du hellere vil starte med noget skønlitteratur af ham :)

   Slet