lørdag den 1. marts 2014

London (igen igen)


Jeg har jo allerede lavet ét indlæg om London i denne måned, men her er altså et til, for som sagt har jeg været i London to gange siden nytår. D. 1. februar gik turen igen til London, denne gang for at se Coriolanus på Donmar Warehouse (igen). Jeg tog flyet om morgenen og skulle i teatret kl. 14.30, jeg tog direkte fra lufthavnen ind til Covent Garden, som Donmar Warehouse ligger lige i nærheden af, der gik jeg så rundt og kiggede på butikker, indtil jeg kunne hente min billet ved teatret. Jeg fandt bl.a. en utrolig fin Mumitrold forretning, som havde en masse rigtig søde mumi ting, jeg har en svaghed for Mumi, og jeg samler på de søde krus og skåle som Arabia producerer, men købte dog ikke nogle af disse derovre, men jeg fandt i stedet bl.a. et par rigtig fine postkort og den sødeste Mumifar charm. Da jeg havde hentet min teaterbillet, tog jeg undergrunden ud til Notting Hill for at bruge tiden på Portobello Road Market, der var rigtig mange stande på gaden for vejret var rigtig godt, så jeg nød at gå rundt og kigge på de mange fine antikviteter, og jeg fik da også købt et par enkelte ting, bl.a. en ugle som kan pynte i bogreolen (jeg har lidt af en svaghed for ugler!). Jeg spiste frokost på vej til teatret. Og satte mig så ind i Donmar Warehouses lille intime teatersal. Coriolanus var mindst ligeså godt, som første gang jeg så det, det er en rigtig flot produktion, med nogle utrolig dygtige skuespillere. Jeg forlod teatret med en fantastisk oplevelse og satte næsen mod Waterstones, inden jeg tog til hotellet og spiste aftensmad på mit værelse. Da jeg ankom til hotellet for at checke ind, fik jeg at vide, at jeg havde fået en gratis upgrade, og fik nøglekortet til mit værelse på 11. sal, jeg gik spændt ind i elevatoren, og stod af på 11. etage og fandt mit værelse. Sidst jeg boede der, var det i et fint lille værelse med vinduer ud til det indre af hotellet, men da jeg trådte ind i det her værelse, var det med stue og soveværelse, og jeg skyndte mig hen til vinduerne, hvor den smukkeste udsigt over London mødte mig, jeg kunne både se Big Ben (og Parliament) og London Eye, så det var med denne udsigt, at jeg spiste aftensmad.
Bagefter tog tilbage til Donmar Warehouse, for at forsøge at få signeret mit program af et par af skuespillerne. Ved teatret mødte jeg et par rigtig søde piger, den ene var fra Uruguay og den anden fra Wales, vi snakkede og havde det virkelig hyggeligt med at vente på skuespillerne. Vi fik signeret vores program af bl.a. fantastiske Mark Gatiss (kvinden på billedet med Gatiss er mor til en af pigerne, jeg snakkede med!), som jeg elsker, han står bl.a. bag "Sherlock" og spiller også med i serien, han er både manuskriptforfatter og skuespiller. Vi så også den amerikanske skuespiller Robert Knepper, som åbenbart havde været inde og se stykket om aftenen, han er bl.a. kendt som T-Bag i Prison Break, og han er vildt cool. Tom Hiddleston fik vi ikke fat på, men vi så ham gå sammen med Helena Bonham Carter - alt for cool. Og de hilste pænt på os, inden de gik videre. Så mit lille fangirl-hjerte kunne jo næsten ikke klare mere. En helt fantastisk oplevelse!
Søndag spiste jeg lækker morgenmad på hotellet, og derefter gik jeg på opdagelse på Southbank, hvor jeg bl.a. slog vejen forbi South Bank Book Market (som der snarest kommer et indlæg om), efter en dejlig gåtur i fantastisk smukt solskin, tog jeg atter mod lufthavnen og snetildækkede Danmark. En dejlig tur!6 kommentarer :

 1. Åh, åh, åh. Det er ren London-magi. Komplet med Hiddleston og det hele! Jeg elsker det.

  Så fint indlæg :)

  SvarSlet
 2. Det er bare SÅ fedt, at du tager de der korte smut-ture til London! Jeg fortæller vidt og bredt om det, og om hvor meget flere mennesker burde gøre det :)

  Og jeg er så misundelig på alle de fine stykker du får set - og ikke mindst de mange cool skuespillere, du efterhånden har mødt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha det lyder godt! :D Og ja det er da bestemt noget mange flere burde gøre, det er jo ikke engang så dyrt, hvis man kan flyve med nogle af de billige selskaber (som jeg selv gør!), og det er altså bare sådan nogle gode oplevelser, man får ud af det! :)

   Slet
 3. Skønne billeder! Jeg vil så gerne til London igen - var der på studietur i 8., så det er efterhånden alt for længe siden - må gense London Eye, Dungeons og Hyde park en dag. Og besøge Harry Potter world, ikke mindst :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) London er en dejlig by! Glæd dig til du engang skal se Harry Potter World det er nemlig helt fantastisk! :D

   Slet