torsdag den 4. juli 2013

Hvad posten bragte #1


Åh der er næsten ikke noget bedre end at få en pakke. I går kom den søde post med en stor pakke fra Amazon med 5 bøger fra Barnes & Noble. Bøger som jeg længe har ønsket mig inderligt, men aldrig har fået købt, men hvad kunne være en bedre anledning end en færdiggjort uddannelse og sommerferie. Jeg kunne jo have købt samtlige eksemplarer, der findes  i "leatherbound serien", men jeg endte med at købe: Jane Austen, William Shakespeare, Charles Dickens, Brontë søstrene og Arthur Conan Doyle's Sherlock Holmes historier.
Jeg elsker hvor fantastisk detaljerede disse bøger er alt fra guldet på siderne til den flotte indbinding; de smukke blomster på Austen og Brontë, det fantastisk vue af London hos Dickens, det fine mønster med "221b" i centrum ved Doyle og den flot indrammede Shakespeare.

4 kommentarer :

 1. Det er sådan nogle smukke bøger; så overdådige og pompøse. De fungerer både som smuk dekoration og som fantastisk læsning. Og jeg elsker dem bare så højt.
  Du har helt ret i, at de er enormt detaljerede; selv den mindste detalje er fremhævet og gennemtænkt. Jeg elsker den slags.

  SvarSlet
 2. Ja de er bare virkelig gennemtænkte, specielt Sherlock Holmes bogen, synes jeg er virkelig detaljeret med alle mulige små fine ting i mønstret. Jeg er også bare så glad for dem, nu har jeg jo savlet over dine i laaang tid.

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med min Sherlock Holmes udgave, så fantastiske detaljer der er i den. Jeg har også Brontë sisters, men alle de andre du har fået ønsker jeg mig også, for de er bare SÅ flotte.

  SvarSlet
 4. Det er de helt sikkert! Synes også det er fantastisk, at man kan finde så smukke bøger så billigt, for de koster jo nærmest ikke mere end en ganske almindelig hardback.

  SvarSlet