tirsdag den 16. juli 2013

Currently reading #5


Solen skinner atter på min havestol, jeg sidder med en klassiker i skødet og læser om Jane og Mr. Rochester. "Jane Eyre" har længe befundet sig på listen over bøger, der skulle læses, og endelig er jeg i gang. Det er en bog, som mange har talt godt om, og nu da jeg befinder mig på side 308 er jeg fuldstændig betaget af Charlotte Brontës historie om den unge Janes prøvelser. I det fjerne kan jeg høre en hund gø og en græsslåmaskine, jeg nyder lydene af sommeren, der synes at være tilbagevendt efter en dag i hi, alt imens jeg lader blikket løbe henover siderne i bogen foran mig, og bliver grebet af Janes begyndende forelskelse og skræmt af underlige lyde og underlige natlige begivenheder, der kun findes i bogens univers. Fuglene synger og jeg vender tilbage til min bog...

2 kommentarer :

  1. Jeg håber, du nyder den smukke fortælling. Jeg er næsten helt misundelig over, du kan læse den for første gang. Den oplevelse er helt usammenlignelig, og den kommer aldrig tilbage.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er så fantastisk, faktisk går jeg bare og venter på, at jeg kan skrive anmeldelsen, men den var så overvældende, at jeg lige venter lidt! :)

      Slet