tirsdag den 30. juli 2013

Currently reading #6


Solen skinner, men skyer driver hele tiden forbi og kaster skygger på min plads i sofaen, jeg er lige blevet færdig med at rydde op på mit skrivebord; det trængte gevaldigt! Og jeg slapper nu af, med en lille smule blogskrivning og læsning. For jeg er nu kommet videre efter min læsekrise, den varede da heldigvis ikke så længe. Jeg er nu kommet til side 90 i Stephen Frys "The Liar", og mens jeg bladrede i bogen, opdagede jeg et glemt lille bogmærke mellem siderne, så nu ved jeg, at sidst jeg begyndte at læse bogen, kom jeg til side 135. Dengang var der så meget andet, der skulle ordnes, så den blev ikke læst færdig. Jeg kunne slet ikke huske, jeg havde læst så meget af den, men kan da godt genkende historien indtil videre, og jeg glæder mig til at komme til det sted, hvor jeg ikke længere ved, hvad der vil ske.
Jeg nyder sådan Stephen Frys sprog, det er sjovt, for nogle gange skinner en persons stemme virkelig igennem, når de skriver, og det er helt sikkert tilfældet med "The Liar", jeg kan nærmest høre Stephen Fry læse den højt, når jeg lader blikket glider henover ordene, og det er jo slet ikke dårligt.
Jeg glæder mig til at læse den færdig, for indtil videre er den virkelig god, den handler om en ung mand/dreng, der hedder Adrian, han lyver ofte og afprøver grænser; både hans egne og andres.
Jeg vil nu vende tilbage til min bog, der ligger ved siden af mig og venter spændt.

2 kommentarer :

  1. Åh - jeg glæder mig så meget til også selv at gå i gang med Stephen Fry. Den mand er fantastisk :)

    SvarSlet