lørdag den 20. juli 2013

London og en bog-indkøbsseddel så lang Senere på året tager jeg mod London, og jeg har fået den idé at lave en liste over bøger, som gerne skulle befinde sig i min kuffert, når jeg vender snuden hjem mod Danmark, den er allerede ved at være rimelig lang. Boghandlerne i England har en stor plads i mit hjerte, stemningen, der hersker i både store og små forretninger fyldt med bøger, er bare helt anderledes end herhjemme. Jeg kan bruge timevis på at kigge rundt i de store butikker som f.eks. Waterstones i London, en forretning, som jeg ikke kan få nok af, og som jeg besøger, hver gang turen går til London. Der er etage efter etage fyldt med alt, hvad hjertet kan begære, og jeg forsvinder blandt de mange reoler med et nærmest uendeligt antal bøger, og det kan godt være svært at få mig med ud igen. Der er så mange bøger, at jeg ikke ved, hvad jeg skal købe, så ja derfor har jeg besluttet mig for at skrive en liste. Der skal nok snige sig flere bøger ned i kufferten, når jeg er derovre, men en liste kan vel ikke skade?!

Indtil videre befinder disse bøger sig på listen (den bliver nok noget længere):
"Parades End" af Ford Madox Ford, tv-serien med Benedict Cumberbatch i hovedrollen slog fuldstændig benene væk under mig, og jeg bliver nødt til at læse bogen bag.
"Moab is my washpot" af Stephen Fry, jeg har allerede læst denne fuldstændig fantastiske selvbiografi, men jeg lånte den på biblioteket, og den mangler på min bogreol, for den er virkelig så utrolig velskrevet, at jeg bare er nødt til at læse den igen.
"The Fault in our stars" af John Green. Der er så utrolig mange, der har fortalt mig om John Greens bøger, og jeg må nok hellere forsøge mig med en.
"The Ocean at the end of the lane" af Neil Gaiman. Jeg har længe haft lyst til at stifte bekendtskab med Gaiman, og denne nye roman skulle være fantastisk.
"Stardust" af Neil Gaiman, ja nu vi snakker om Gaiman, jeg synes filmen er så fin, og bogen skulle være helt anderledes men god, så den skal måske også med hjem.
"The Cuckoo's Calling" af Roger Galbraith (også kendt som J.K. Rowling). Ja denne bog bliver nødt til at komme med mig hjem, for det er jo Rowling!
"Backstory" af David Mitchell, en utrolig morsom mand, som jeg gerne vil lære mere om, jeg kan lige sige at de næste bøger faktisk kun er selvbiografier skrevet af sjove mænd! (Jeg har en ret stor forkærlighed for engelsk humor).
"Camp David", af David Walliams, denne falder under samme kategori som bogen ovenfor...
"Life and Laughing: My Story" af Michael McIntyre - utrolig morsom mand, så det må bogen da næsten også være.
"Mack the Life" af Lee Mack - som de overstående - bare rolig allesammen, dette er den sidste i kategorien!
"The World of Downton Abbey" - jeg elsker tv-serien, og synes bøgerne om serien ser så fine ud!
Måske skulle man bare købe en ekstra kuffert, så man er sikker på, at der er plads...


7 kommentarer :

 1. Benedict Cumberbatch er en fantastisk dygtig skuespiller, så hvis du kunne lide ham i "Parade's End", så kan jeg varmt anbefale dig serien "Sherlock", hvor han spiller selveste Sherlock Holmes - det er en fantastisk serie, genopført på moderne vis. Dine mange bogindkøb glæder mig i øvrigt. Jeg skal selv til London i august, så jeg kender alt til endeløse liste af forventningsfulde indkøb. Suk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker også Sherlock! :D Det er en helt fantastisk serie! Han er virkelig så dygtig, glæder mig altid til at se nye ting med ham! Godt at høre andre også følger ham :)
   Ja det er ikke småting, man får lyst til at købe, når man skal til London!

   Slet
  2. Nej, når man er i London, kan man lige så godt medbringe sovepose og flytte ind på Waterstones. Det lbiver en dyr affære, men uden tvivl hver en øre værd. Skønt, at du også elsker Sherlock! Jeg regner selv med at købe serien med hjem, når jeg skal til London (sammen med et væld af bøger)

   Slet
  3. Ja tænk hvis man kunne overnatte blandt alle bøgerne - det ville da være drømmeferien! Jeg købte Sherlock med hjem sidst, jeg var i London, der er pilotepisoden med på sæson 1, hvilket er ret sjovt (jeg elsker bonusmateriale) :D Og det er altid så sjovt at finde nogen, der følger med i de samme serier som en selv :)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Så mange gode bøger på den indkøbsliste, søde Mette! Neil Gaiman (<3), John Green og Stephen Fry! Jeg glæder mig sådan til også selv at få læst "Moab is my Washpot", efter alle dine rosende ord. Den virker så fin, så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja masser er fine bøger! Du skal også bare glæde dig til kære Stephen! :)

   Slet