onsdag den 11. september 2013

Nye bøger til bogreolen #3


I lørdags lukkede Munks boghandel (Bog & Idé) i Kolding midtby (som jeg tidligere har skrevet om her), en sørgelig dag for nu er der ikke længere en boghandel i midtbyen. De havde 50% på bøgerne i butikken, de fleste gode bøger var allerede flyttet til deres filial i Kolding Storcenter, så der var ikke så meget at komme efter. De havde også 70% på alle andre ting, altså på skriveredskaber (dem der var tilbage...), bamser, tasker osv. Jeg fandt to bøger en bog om Star Wars, som jeg længe har ønsket mig, men som jeg synes var alt for dyr, den kostede kun 250 kr. da rabatten var trukket fra, så det var ret billigt og så en bagebog med brownies (nam nam). Og så kom jeg til, for jeg elsker altså bamser, at køb en drage, den sad helt alene på en kold hylde, og der var ingen der lagde mærke til, at den sad og så længselsfuldt på alle de forskellige personer, der gik forvirret imellem hinanden, så jeg snuppede ham med hjem, han kostede omkring 40 kr., men jeg synes, den var så sød, så den blev nødt til at komme med hjem.
 

8 kommentarer :

 1. Åh, brownies og søde krammebamser! Jeg er fan :'D

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er den sød!!

  Den bamse bor også hjemme hos os :) Det er muligvis den mest udtryksfulde bamse jeg kender, den er så utroligt nuttet - herhjemme er den nærmest blevet levende :)
  Min mand (det er teknisk set hans) har desuden valgt at kalde den "Rognar, the Destroyer"... Ja, altså... :)

  Faktisk har både vores nevø og min svigerfar også en, fordi de blev så vilde med vores, så det er tre generationer af mænd (og kun den yngste under 30), der er også har en drageven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt! :D Ja den er simpelthen bare så fin, og har sådan et godt udtryk, jeg kan så også fortælle, at min prøver meget på at spy ild, men at der ikke rigtig sker det store, hvilket den er lidt ked af ;D

   Slet
 3. Åhr, Star Wars <3
  Og hvor er det sjovt, jeg har bamsen i nøgleringsversion ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Star Wars er altid godt! Jeg så også godt nøgleringen, de er så fine! :)

   Slet
 4. Sikke en sød lille bamse :-)

  SvarSlet
 5. Nej, hvor er du heldig at have fået Star Wars med rabat :) Har kigget på den mange gange, men har ikke købt den pga. prisen.

  SvarSlet